Total de visualitzacions de pàgina:

divendres, 13 de gener del 2012

COMUNICAT OFICIAL SOBRE LA PORCA BELITAIRE

 
Estimats veïns i veïnes,

Davant els rumors que circulaven aquests dies per la Trama Cerdà, una comissió del nostre equip ha procedit a la investigació d'alguns moviments sospitosos que s'estaven produint a la zona de l'Esquerra de l'Eixample i Sant Antoni. Malauradament, els nostres representants no han pogut fer més que confirmar la brama.

L'harmonia, la pau i la unitat que regnaven en el món del bèlit eixamplí s'han trencat. Aquests dies, una colla d'auto-anomenats belitaires de les zones de Sant Antoni i l'Esquerra de l'Eixample estan organitzant un grupet de gent, amb la voluntat d'acabar esdevenint un segon (i segundón) equip de bèlit a l'Eixample. Segons hem pogut saber, els personatges esmentats haurien estat tramant els seus plans des de l'Ateneu Layret, un local de més que dubtosa reputació, ubicat al Carrer Villarroel. Per si això fora poc, el nom triat pel seu malintencionat projecte seria el de La Porca Belitaire , un nom que no pot fer més que despertar el sentiment de vergonya aliena entre els aficionats d'aquest noble esport.

Aquest intent deplorable de dividir el bèlit eixamplí no és quelcom nou. En el món del futbol, per exemple, tenim el RCD Español i en el món dels refrescs carbonatats hi ha el Kas de Naranja. Aquestes són entitats ideades únicament per provar de minvar la força i la trajectòria del projecte original i genuí. En el cas de La Porca Belitaire, a més, l'empresa ha estat concebuda d'amagat, d'esquenes a l'afició i mitjançant procediments opacs. S'han colat per la porta del darrere.

Es fa difícil pensar què esperen aconseguir aquests individus. Està clar que a l'Eixample, el Bèlit Nord continuarà imperant sense vacil·lar. Així doncs, potser les aspiracions d'aquest conjunt d'aficionats siguin les d'anotar alguna cana de tant en tant en algun partidet amistós contra els veïns del Casus Bèlit (o Casi Bèlit, tal i com són coneguts popularment).

Des del Bèlit Nord, emplacem a tots els veïns de l'Equerra de l'Eixample i Sant Antoni a no deixar-se entabanar per aquestes camàndules i a que continuïn donant suport a l'únic equip que els pot oferir satisfaccions, victòries i títols internacionals. Aquest equip no és altre que el Bèlit Nord.

El Bèlit Nord manté el seu compromís intacte amb el bon joc, l'espectacle, l'honestedat i la humilitat. No ens deixarem torpedejar per ningú i molt menys per uns xitxarel·los inadaptats i desagraïts.

ONLY BÈLIT NORD!
AMUNT LES SENYERES ROIG-I-NEGRES!

Eixample Nord a 13 de desembre de 2012

1 comentari:

  1. La por us fa parlar....demà tallarem les vostres fal.lacies difamatories amb fets...Prepareu-vos per una bona marranada. Desprès direu que ha estat una porcada..pero es que vosaltres sempre confoneu "tusinu" amb velocitat...aneu massa ràpids i aviat caureu a quatre grapes garrinegant!!!Oink,oink,oink!!! (Porc Fer)

    ResponElimina