Total de visualitzacions de pàgina:

diumenge, 25 de setembre de 2011

ATRACAMENT A L'ESPANYA INDUSTRIAL
Poc es pot dir des del Bèlit Nord dels fets succeïts avui a la bonica (?) Vila de Sants. Mentre Espanya continua amb el sagnant espoli fiscal cap a la classe treballadora catalana, a l'Espanya Industrial ha tingut lloc un atracament encara de majors dimensions: el Casus Bèlit ha guanyat un partit que “a nosaltres ens faria vergonya”, en paraules del capità de l'equip eixamplí. 

Al voltant de les quatre de la tarda, una representació del Bèlit Nord s'ha dirigit al Parc de l'Espanya Industrial, amb l'objectiu de desafiar el Casus Bèlit a un matx que aquests últims havien estat defugint covardament durant setmanes. Al veure's entre la cana i la paret, l'equip santsenc no ha pogut més que acceptar el repte, tot i fer-ho a contracor. 

El partit ha començat malgrat les múltiples complicacions: el pèssim estat del terreny de joc, les contínues pèrdues de temps, els paranys i els intents de manipulació arbitral. El Bèlit Nord, conscient de la seva superioritat, ha decidit aixecar el peu de l'accelerador durant la primera part, permetent als santsens posar-se al capdavant del marcador. Fent gala d'un orgull desmesurat, els Casus Bèlit han aprofitat el descans per vanagloriar-se del resultat a les xarxes socials. També en Martí dels Panarres, aprofitant que passava per allà, i no té gaires enemics, ha posat més llenya al foc amb uns comentaris ofensius i lamentables. Sens dubte, els organismes internacionals hauran d'estudiar quines sancions imposen al provocador panarra. Ha sigut en aquest moment quan, en un gest de seny que l'honora, el capità de l'equip eixamplí ha dit “Si no vigilem algun dia pendrem mal”. El que ha passat a la segona part meriex ser gravat en pedra als anals de la història del Bèlit català; una remuntada èpica dels escapulats només aturada per les trampes i enganys dels santsencs. Han estat molts els veïns i veines del barri que s'han dirigit a l'Espanya Industrial després de sentir els crits d'admiració dels espectadors. El “tiqui-taca” eixamplí ha catapultat el Bèlit Nord a només 25 punts de l'empat. Lamentablement quan el Casus Bèlit estava contra les cordes (i no és una figura literaria) en els instants finals que havien de culminar una segona part d'ensomni, les decisions arbitrals han tornat a salvar l'equip santsenc (i ja començar a ser una tònica habitual).

Tot i això estem molt orgulloses del paper dels nostres jugadors i jugadores, sorgits de les canteres del Fort Pienc i del barri de Sagrada Família. Sens dubte, a l'Estació del Nord, en un camp digne i un arbitratge neutral, el guió serà diferent. Panarres i Casus Bèlit. Us esperem. 

Puta Espanya (industrial)!

Bèlit Nord

1 comentari:

  1. Juas, juas. Esteu fatal!
    Gloria als Casus! Les excuses són pels perdedors! ;)

    ResponElimina